❤️ Wanted: kusbudy voor deze Kusdag ❤️

❤️ Wanted: kusbudy voor deze Kusdag ❤️

 

Oeh la laaa, het is vandaag Wereldkusdag! STAN is here to be your cupido met 40 kissable plekjes verspreid over ’t Stad! Haal je innerlijke romanticus naar boven en kus er op los tussen de cactussen in Den Botaniek of zak af naar één van de mooiste treinstations ter wereld! Keuzestress? Geen probleem! De redactie van STAN geeft je hier alvast vijf van onze fave spots! Graag gedaan!

 

1. Den Botaniek

Zijn jij en je crush natuurliefhebbers en zijn jullie opzoek naar een groene oase om even in alle rust van elkaar te genieten? Dan is deze iconische botanische tuin perfect voor jullie! Flaneer samen hand in hand tussen de 2000 kruiden- en plantensoorten en daarna kan je samen romantisch onder een boom gaan liggen, net zoals in een rom-com! Wist je dat Den Botaniek is omgetoverd tot Tuin der Poëten? Dit is dus de uitgelezen plek (😉) om gedichten voor te lezen aan elkaar of om je liefde te verklaren met een goed rijmpje. Ultieme Romantiek vind je in Den Botaniek!

2. Centraal Station

De tweede kissing-spot van de redactie is ook zeker niet de minste! Geef een kus aan je liefje op deze historische plek die al meer dan honderd jaar oud is! Stel je voor hoeveel romantische kussen hier ooit al geweest zijn! Dit station is de trots van elke Antwerpenaar en terecht, het is namelijk een van de mooiste stations ter wereld! Waan je in een historische film en geef elkaar een hartstochtelijke kus vol passie op de fantastische trappen van het Centraal Station. Probeer wel de gehaaste, reizende mensen te ontwijken als een extra spannend obstakel. Was de kus en de date toch niet helemaal je ding? No worries! Ren dan gewoon snel weg en zeg dat je je trein moet halen!

3. Nello & Patrasche standbeeld

Oké we geven het toe, het originele verhaal over deze mythe is best emotioneel, maar toch is deze plek oh zo romantisch! Dit standbeeld bevindt zich namelijk op de plek van the one and only Kathedraal, onmisbaar in de skyline van Antwerpen en dus een must in jouw kus-spot repertoire! Wandel op dit mooie plein en kus erop los terwijl de kathedraal boven jullie uit torent. Tip: dit is de perfecte kus-spot in de avond want dan is de kathedraal éxtra mooi verlicht. Wandel daarna gezellig samen door het historisch centrum van Antwerpen. Klinkt goed hé?

4. Vlaaikensgang

Reis terug in de tijd naar het Antwerpen van de 16de eeuw, samen met je kusbuddy. In dit pittoreske straatje waar de tijd stil lijkt te staan, kan je samen even ontsnappen aan de realiteit en verdwalen in elkaars ogen (melig, I know ,maar don’t judge until you try it!). Je vindt hier ook antiekwinkeltjes, kunstgalerijen en gezellige restaurants. Tussen deze veilige muren leer je elkaar (en elkaars lippen) zeker beter kennen.

5. Conscienceplein

Last but not least, het Conscienceplein! Het plein dat vernoemd is naar de auteur Hendrick Conscience is een geweldige kusspot. Loop in elkaars armen voor de fontein of de prachtige Carrolus Borromeuskerk. Het plein voelt ook aan als een Zuiders pleintje, ideaal dus om die vakantiekus al eens te oefenen met je kusbuddy. Na al dat kussen kan je nog samen gezellig op een terrasje zitten.

Deze vijf kissing spots zijn alvast redactie approved voor deze Wereldkusdag! En als je nog geen kusbuddy hebt is dat ook geen probleem, ga gewoon naar deze leuke spots en wie weet vind je daar wel je nieuwe hartendief. Vergeet Tinder en check onze Kissing Spot map! Kom dus snel je map bemachtigen aan onze GATE15-balie!

Alvast een dikke kus van ons en keep the romance alive hé.❤️

Nog interessante nieuwsberichten