Kick-off

Kick-off

Kick-off

voor Antwerpse presidia & studentenvertegenwoordigers

voor Antwerpse presidia & studentenvertegenwoordigers

Sinds 2012 maken alle nieuw verkozen presidia en studentenvertegenwoordigers jaarlijks hun opwachting op de Kick-off voor Antwerpse presidia. Dit is een bijeenkomst op uitnodiging van het Antwerpse Studentenoverleg (ASO), die kadert in het actieplan Leefbare Studentenstad.

Stad Antwerpen wil de krachten en engagementen bundelen met studenten om overlast in ā€˜t Stad te beperken. De presidia en studentenvertegenwoordigers krijgen tijdens de Kick-off een boel hapklare, bruikbare informatie rond onder meer subsidies, marketing, EHBO en vergadertechnieken.

Check de website van de Kick-off

VEELGESTELDE VRAGEN

De Kick-off gaat begin mei door als de nieuwe presidia verkozen zijn. Het Antwerps Studentenoverleg adviseert om een datum te prikken die het beste past in de verschillende club- en studentenraadagendaā€™s. Hou de website in de gaten voor alle up to date informatie.

Als het presidium voor volgend academiejaar al verkozen is, worden zij uiteraard verwacht. Als dit nog gebeurd is, wordt het zittend presidium verondersteld aanwezig te zijn en de informatie over te dragen aan hun opvolgers.

Ons team tipt!

“De Kick-off is een echte must in je presidiumcarriĆØre. Als nieuw presidiumlid is het soms moeilijk om te weten hoe je je functie best aanpakt. Netwerk met je functiegenoten van andere clubs of schrijf je in bij de gratis workshops en sta binnen no time een pak zekerder in je schoenen.”

Uit ons vaste team is EllenĀ bezig om een informatieve, interessante en uitdagende Kick-off voor alle Antwerpse presidia te organiseren.

Je kunt bij haar of bij het onthaal terecht met vragen, opmerkingen of ideeƫn.