TAKEOFF

TAKEOFF 📚

Eén plek om te chillen, aan je groepswerk te sleutelen, te studeren of te huren voor je eigen evenement.

Tijdens blokperiodes wordt hier tot laat het studieleed gedeeld als een van de vaste locaties voor STUDY360. Doorheen het jaar huur je zaal TAKEOFF voor jouw volgende workshop, receptie of lezing.

En als die niet verhuurd is?
Koppel het nuttige aan het aangename en installeer je in onze gezellige TAKEOFF. Je kunt er tijdens de openingsuren van GATE15 in alle rust rondhangen en met je eigen computer/tablet gratis inloggen op het wifi-netwerk.

Work in progress!
En dan bedoelen we renovatiewerken.
Tussen woe 1 mei 2024 en zo 15 september 2024 kan je TAKEOFF niet huren wegens werken. Waarom? Omdat de TAKEOFF een nieuwe werking zal krijgen om nog beter tegemoet te komen aan de noden van de Antwerpse student!

Huur de TAKEOFF

VEELGESTELDE VRAGEN

Je kan TAKEOFF elke dag – ook in het weekend – huren van 9u t.e.m. 2u ‘s nachts.

  • Voor studenten kost het huren van TAKEOFF 30 euro per uur.
  • Voor particulieren betalen 50 euro per uur.

  • Je kan de zaal huren met of zonder drankafname. Alle genuttigde dranken worden wel verplicht via STAN afgenomen.
  • Licht-, geluid-, audiovisueel en podcastmateriaal is op vraag aanwezig, evenals een spreekgestoelte en een kitchenette (enkel opwarmen). Een volledige lijst met beschikbare materialen vind je tijdens het invullen van het online reservatieformulier.
  • Tip! De organisator is zelf verantwoordelijk voor het klaarzetten van de zaal en de aangevraagde audiovisuele materialen. Dus boek ook voldoende op- en afbraaktijd bij je reservatie.

Een aanvraag start je door ons reservatieformulier in te vullen. Doe een aanvraag minstens twee weken op voorhand. Na het invullen en verzenden van het aanvraagformulier wordt deze zo snel mogelijk behandeld. Bij goedkeuring van je aanvraag ontvang je een overzicht van je bestelling en wordt je reservatie – zonder tegenbericht – als definitief beschouwd.

Ons team tipt!

“Wil je groepswerken eindelijk eens leuk maken? Spreek af in de TAKEOFF. Als je groepsleden je weer eens irriteren, kun jij je gewoon even afzonderen, ruimte genoeg in zaal TAKEOFF!

David