TAKEOFF

TAKEOFF 🍪 TAKEOFFANTWERP_ 📚

Één plek om te chillen, groepswerken, businessideeën te ontwikkelen, een hapje te eten, een drankje te drinken of te huren voor je eigen evenement.

TAKEOFFANTWERP_ is sinds 2014 dé werking en TAKEOFF dé plek waar studenten hun ondernemingsvaardigheden kunnen ontwikkelen. TAKEOFFANTWERP_ zorgt voor de perfecte ondersteuning van de Antwerpse student-ondernemers.

De coworking space TAKEOFF is de plek waar student-ondernemers elkaar ontmoeten, samen experimenteren, vergaderen, werken of actief ontspannen met iets lekkers van bar_TAKEOFF. De ruimte TAKEOFF is op te delen in drie zones, die samen of apart te huur zijn. Kijk voor alle informatie hierover bij onze FAQ.

Huur de TAKEOFF

VEELGESTELDE VRAGEN

De volledige TAKEOFF is elke werkdag te huur van 18u tot en met 2u ’s nachts en in het weekend vanaf 8u. Drank en catering moet je afnemen bij de horeca-uitbater van TAKEOFF. Je kunt gratis gebruikmaken van licht-, geluid- en audiovisueel materiaal, een spreekgestoelte, microfoons en geluidsboxen.

Studenten en partners van TAKEOFFANTWERP_ kunnen ook de businessclass small of businessclass large  huren. Gratis tijdens werkdagen tussen 8u en 18u.

Alle informatie en uren over deze opties vind je in het reservatieformulier.

Studenten met een ondernemersactiviteit kunnen overdag gratis gebruik maken van de businessclass small en businesclass large in TAKEOFF. Als student of studentenvereniging kun je de volledige TAKEOFF al huren vanaf 30 euro per uur. Koppel hiervoor je profiel aan je studentennummer om van deze korting te genieten.

Een aanvraag start je door ons reservatieformulier in te vullen. Doe een aanvraag minstens twee weken op voorhand. Na het invullen en verzenden van het aanvraagformulier wordt deze zo snel mogelijk behandeld. Bij goedkeuring van je aanvraag ontvang je een overzicht van je bestelling en wordt je reservatie – zonder tegenbericht – als definitief beschouwd.

Ja, drank en catering (ook borrelhapjes, zoals chips of nootjes) moet je afnemen bij de horeca-uitbater van TAKEOFF.

bar_TAKEOFF is momenteel gesloten.

Ons team tipt!

“Wil je groepswerken eindelijk eens leuk maken? Spreek af in de TAKEOFF. Als je groepsleden je weer eens irriteren, kun jij gewoon even je aandacht vestigen op al het heerlijks van de menukaart van de bijbehorende bar. Check zeker de suggesties voor een zalig cheap en gezond maaltje.”