Infobalie

Infobalie

Elke werkdag tussen 9u en 17u

De infobalie van STAN is de uitvalsbasis voor alle informatie over het studentenleven in Antwerpen. Je vindt er naast brochures en folders ook het onthaalteam van STAN terug. Zij geven je graag info op maat.

Zoek je informatie over een kot of een studentenjob? Heb je vragen over hoe je een evenement organiseert? Spring dan zeker eens binnen en het onthaalteam zal je met alle liefde helpen!

VEELGESTELDE VRAGEN

De infobalie is elke werkdag geopend van 9u tot 17u, met uitzondering van erkende Vlaamse feestdagen en onze collectieve zomersluiting. Hou hiervoor onze social media kanalen in de gaten.

Je kunt bij de infobalie terecht met al je vragen over het studentenleven die niet curriculum gebonden zijn. Niet in de buurt van Antwerpen op dit moment en wÊl een antwoord nodig? Scroll door onze website of bel of mail het onthaalteam.

Ja, dat kan zeker! STAN zoekt regelmatig nieuwe onthaalmedewerkers. Klaar voor een uitdagende, afwisselende en zeer leuke baan bij ons? Check dan snel onze vacatures om te zien of we nood hebben aan nieuwe studenten en solliciteer!

Ons team tipt!

“Ga je liever zelf op zoek naar info over het studentenleven? Check onze studentenmappen of trek naar onze fijne computerruimte om zelf verder te speuren.”

Liza