Neem jouw eigen podcast op in Studio Tarmac!

Neem jouw eigen podcast op in Studio Tarmac!

Podcast-enthousiastelingen, livestream-lovers en studenten die zin hebben in een nieuw experiment, opgelet! Vanaf maandag 22 maart is onze multifunctionele zaal Tarmac ook te huur als Studio Tarmac: een technisch ingerichte en akoestisch afgesloten studio voor opnames, podcasts en live uitzendingen.

GRATIS OF TEGEN EEN DEMOCRATISCH PRIJSJE

Studio Tarmac is niet zomaar te huur, nee. Op woensdag en vrijdag tussen 9u en 17u + maandag- en woensdagavond huur je de Studio Tarmac als student gratis! Nada, noppes, gratuite. Wil je jouw podcast-experiment nét op een andere dag of avond opnemen, dan kan dat ook. Studio Tarmac is namelijk elke dag tussen 9u en 23u te huur, maar op andere momenten als hierboven wél tegen een democratisch prijsje. Voor alle details, check je bij het reserveren het reglement!

WIJ VOORZIEN DE MATERIALEN

Een camera, green key, studiomicrofoon, statief en meer… We’ve got it all. Duid bij je reservatie aan welke materialen je nodig hebt voor jouw podcast-show of studio-opname en dan zorgen wij dat het voor je klaarstaat. Materiaalhuur is gratis voor alle huurders en op alle dagen en tijden.

Redactielid Eva ging voor jou al op zoek naar wat podcast-inspo. Dan kun je geïnspireerd en geïnformeerd te werk gaan bij het opnemen van jouw eigen pareltje.

DUS, WAAR WACHT JE NOG OP?

klik hier om Studio Tarmac te reserveren EN TE STARTEN MET EXPERIMENTEREN!

Nog interessante nieuwsberichten