De nieuwe Studentengids Antwerpen

Yes.

De nieuwe Studentengids Antwerpen is ready for you!

Groot nieuws! Onze Studentengids voor 2019-2020 is helemaal ready! Wij maken je graag warm om je eigen gids in handen te komen nemen. Hieronder lijsten we enkele leuke onderdelen van onze gids op, maar we verklappen natuurlijk nog niet alles. 😉

  • De hipste restaurantjes en barretjes

Wie zegt dat eten of drinken als student saai moet zijn? Onze koekenstad is bezaaid met de tofste plekjes om een hapje te eten of te drinken! Vaak voorzien deze locaties ook studentenmaaltijden, uiteraard aan studentikoze prijzen.

  • De ideale plekjes om goedkoop boodschappen te doen

Vooral voor kotstudenten zijn deze pagina’s uit onze gids wel heel handig! Je vindt er de locaties voor de meeste verse én goedkope voeding, goed voor je portemonnee en je maag! 😉

  • De beste chill spots

Of je nu rustig wil luieren, een echte sportfanaat bent of tot in de vroege uurtjes wilt feesten; onze gids heeft precies wat je zoekt! Ontdek de schattigste winkeltjes, de leukste uitgaansplekjes en de beste sportlocaties, voor ieder wat wils!

  • De vetste cultuuruitjes

Cultuur oninteressant? Dan heb je duidelijk de cultuurlocaties van onze gids nog niet gezien! Snuif cultuur op in de meest verrassende plekjes van Antwerpen, zowel de bekende als verborgen pareltjes.

Sta je nu ook al te popelen om je exemplaar van de Studentengids op te halen bij GATE15? Markeer 5 augustus in je agenda en kom vanaf dan je eigen exemplaar ophalen! Tot gauw!

Nog interessante nieuwsberichten