Zaadjes van hoop

zaadjes van hoop

zaadjes van hoop

Hey dappere student,

Tijdens het afgelopen jaar werd duidelijker dan ooit dat student zijn niet altijd evident is. Mentaal welzijn, stress, druk, … Jullie doen het toch maar. Dikke merci om zo sterk te blijven.

De Dag van de Antwerpse Student (04/02) is voor STAN het startschot om daar een maand lang extra bij stil te staan. Hoe dan? Door zaadjes van hoop onder de Antwerpse studenten te verspreiden. Misschien vond je al een kaartje in je brievenbus of heb je er eentje bij ons opgehaald!

Dus, eventjes de weg naar de zon kwijt? Plant dan zo’n zaadje van hoop in een pot vol grond en kop op, net zoals de zonnebloem! Want nog heel even en we kunnen de bloemetjes weer écht buitenzetten.

Ken je iemand die ook een opkikkertje kan gebruiken? Mail ons zijn of haar naam en het adres en wij doen de rest.

Note: We respecteren ieders privacy en gebruiken naar ons gestuurde adressen enkel voor het opsturen van het Zaadje van Hoop. Hierna worden de adressen direct gewist.

Heb jij andere vragen?

STAN doet zijn uiterste best om jou te helpen waar mogelijk. Niet alleen door zaadjes van hoop te verspreiden, maar ook door je te informeren, door te verwijzen en tips te geven.

  • Onze studentenbarometer staat vol verhalen van medestudenten. Hoe gaan zij om met deze moeilijke tijden? Wat zijn de tips die zij jou meegeven?
  • STAN zocht uit waar jij GRATIS terecht kan als student wanneer ‘ça va’ niet langer meer het antwoord is op de vraag hoe het met jou gaat. Je vindt alle doorverwijzingen in dit artikel.
  • Ook de stuvo’s blijven voor jou klaarstaan. Je vindt hier een overzicht van de contactgegevens van de stuvo van jouw hogeschool of universiteit.
  • Nog altijd vragen? Of wil je gewoon praktisch eens weten welke regels er voor jou als student gelden op dit moment? Check dan vooral onze FAQ rond corona.