GATE15: Ons huis

GATE15: ONS HUIS

GATE15: ONS HUIS

In GATE15 vind je niet alleen het hoofdkwartier van STAN, maar ook een infobalie, computerruimte, de vergaderruimte Meet & Greet, studentenkamers, de zaal Tarmac, een loket voor internationale studenten, bar_TAKEOFF en een coworkinspace voor student-ondernemers TAKEOFFANTWERP_.

Check alle bewoners van GATE15 hier

VEELGESTELDE VRAGENVEELGESTELDE VRAGENVEELGESTELDE VRAGENVEELGESTELDE VRAGENVEELGESTELDE VRAGENVEELGESTELDE VRAGENVEELGESTELDE VRAGENVEELGESTELDE VRAGENVEELGESTELDE VRAGENVEELGESTELDE VRAGENVEELGESTELDE VRAGENVEELGESTELDE VRAGENVEELGESTELDE VRAGENVEELGESTELDE VRAGENVEELGESTELDE VRAGENVEELGESTELDE VRAGENVEELGESTELDE VRAGENVEELGESTELDE VRAGENVEELGESTELDE VRAGENVEELGESTELDE VRAGEN

GATE15 bevindt zich op de Kleine Kauwenberg 15. Het onthaal is elke werkdag geopend van 9u tot 17u en er zijn altijd onthaalstudenten beschikbaar die al je vragen kunnen beantwoorden. Kom gerust eens langs en ontdek wat je allemaal kunt doen bij ons.

GATE15 heeft verschillende bewoners. Het dreamteam van STAN is elke werkdag aanwezig om gedreven te werken aan al zijn projecten, zodat jij een aangename studententijd in Antwerpen kunt beleven. Daarnaast zijn er ook veel andere partners te vinden in GATE15. Zo is TAKEOFFANTWERP_ er voor alle studenten die ondernemingszin hebben, kun je bij bar_TAKEOFF een heerlijke koffie drinken of frisse salade oppeuzelen en kun je hier ook terecht bij het Loket voor Internationale Studenten. Ontmoet alle bewoners van GATE15.

Alle studenten zijn altijd welkom in GATE15. Je kan hier al je vragen stellen aan onze onthaalmedewerkers, een Studentengids Antwerpen komen oppikken of een ruimte huren om onder meer vergaderingen of feesten te organiseren.

Tijdens de blokperiodes is het tijd voor STUDY360 en kun je hier komen studeren in de Tarmac. Daarnaast kun je hier het hele jaar door co-worken of studeren in de TAKEOFF óf simpelweg van iets lekkers genieten in bar_TAKEOFF. Surf lustig door onze website en ontdek wat je hier allemaal kunt beleven.

Ons team tipt!

“Supergezellig bij GATE15. Daarom moet je echt de vacatures van STAN in ’t oog houden! Er zijn altijd uiteenlopende studentenjobs die smeken om wat studententalent en het is echt dé fijnste plek om te werken.”

Tara

Vanuit GATE15 werkt ons fantastische team van STAN

De onthaalmedewerkers staan elke werkdag van 9u tot 17u voor je klaar om alle vragen te beantwoorden. Tot slot zit ook ons redactieteam hier regelmatig. Spring dus eens binnen en maak kennis met ons.

Veerle
Katelijne
Daisy
Annelies