TIPS VOOR TRIPS: THE CALAMARTES EDITION

TIPS VOOR TRIPS: THE CALAMARTES EDITION

© Calamartes

© Calamartes

Vanaf maandag 9 maart staat de spiegeltent weer te blinken in het Hof van Liere op de stadscampus van UAntwerpen: dat kan maar één ding betekenen… Calamartes! Tot vrijdag 13 maart kunnen alle Antwerpse studenten opnieuw profiteren van het cultuurfestival van Unifac. Ook megabenieuwd naar wat voor activiteiten Calamartes dit jaar weer in petto heeft? Wij lijsten graag enkelen van onze favorieten voor je op.

FEEST: SILENT DISCO

Maandag 9 maart, 19 uur – 22.30 uur

Naar jaarlijkste traditie opent Calamartes met een knaller van formaat: een silent disco met battles zorgt dit jaar voor de feestelijke opening! Twee artiesten gaan de strijd met elkaar aan en draaien elk hun eigen muziek. De feestvierders kunnen zelf bepalen naar welke muziek ze willen luisteren, en de artiest met de meeste luisteraars wint. Deze battles hebben nog een kleine twist: de artiesten die het tegen elkaar opnemen zijn broers van elkaar! Tijdens de eerste battle neemt Schuld&Boete het op tegen Toverberg. Nadat zij je volledig in feeststemming hebben gebracht is het tijd voor de hoofdact van de avond. Deze bestaat uit niemand minder dan Faisal en Hakimm! Last but not least: dit zotte feestje is helemaal gratis!

 

DIY: DJEMBE WORKSHOP

Dinsdag 10 maart, 15.30 uur – 17 uur

Op dinsdag leer je alle kneepjes van het djembé spelen door een professionele leraar tijdens de Djembé Workshop van Socio Economica en Imbit. Trommel erop los en ontdek je (verborgen) muzikale talent. Geniet van die opzwepende ritmes, doe de spiegeltent daveren en leef je volledig uit!

PODIUM: COMEDY NIGHT

Woensdag 11 maart, 20 uur – 22.30 uur

Ook deze jaarlijkse traditie kan niet verloren gaan: De enige echte Comedy Night van Wikings-NSK! Tijdens deze Comedy Night komen Peter Kluppels en Michael van Peel het beste van zichzelf geven. Peter Kluppels is al meer dan 10 jaar een rasechte comedian en Michael van Peel won al na twee jaar op de planken de Humorologie! Bereid je voor op een avond gevuld met veel humor, gelach en tonnen plezier. Je buikspieren worden hier beter getraind dan in de fitness!

EXPO: KUNSTRONDLEIDING

Vrijdag 13 maart, 10 uur – 12 uur

Wist je al dat de UAntwerpen een hele collectie aan kunst op haar campussen uitstalt? De collectie Kunst op de Campus omvat om en bij de 1100 schilderijen, sculpturen, objecten en een heleboel andere kunstwerken. De enige echte kunstcollector van de Universiteit Antwerpen leidt je met veel plezier rond om deze kunstschatten te leren kennen. Trek je stapschoenen dus al maar aan, want deze kunstrondleiding wil je echt niet missen. Hierna ben je ongetwijfeld een echte kunstkenner!

Het volledige programma vind je op http://www.calamartes.be.

Nog interessante nieuwsberichten