STUDY360-locaties zijn er voor iedereen!

STUDY360-locaties zijn er voor iedereen!

STUDY360 is terug, en deze editie met maar liefst 28 (whaaat?!) locaties! Er gaat dus sowieso een perfecte locatie voor jou bijzitten, wie je ook bent. Benieuwd waar jij deze blok zoal kan vertoeven? Check het snel hieronder of via de STUDY360-website! Vergeet je ook zeker niet te registreren om vanaf maandag 2 mei samen met ons te knallen achter de boeken!

Fiere student én fiere Antwerpenaar

Ze zeggen wel eens dat Antwerpenaren arrogant zijn. Maar geef toe: we hebben redenen genoeg! Kijk naar onze STUDY360-locaties en je ontdekt meteen waarom we wild staan van ’t Stad. Van de bollekes bij Brouwerij De Koninck en de wereldbefaamde diamanten van Beurs voor Diamanthandel tot de lokale literaire pareltjes van lokale bodem in Stad Leest: Antwerpen is een een stad om trots op te zijn. Kom dus snel blokken op één van onze op-en-top Antwerpse locaties en maak jezelf ook fier met goede punten!

Cultuur opsnuiven tussen de boeken

De stad bruist van het culturele leven en dat merk je aan onze STUDY360-locaties! Altijd al gedroomd om backstage een kijkje te nemen bij jouw favoriete theaterhuis? In de foyer van deSingel word je verwelkomd als een echte artiest. Voor de drama queens onder ons raden we een bloksessie aan in  hetpaleis. Kuier  jij liever door de gangen van de Antwerpse musea? Dan is de wandelboulevard van het MAS of de toonzaal van het Rubenshuis jouw ideale studieplek!

Samen studeren doe je niet alleen

STUDY360, dat is in de eerste plaats samen studeren op unieke locaties. En waar doe je dat beter dan in één van Antwerpens trendy co-working spaces? Omring jezelf met hardwerkende professionals en droom alvast van jouw blitse carrière na de examens. Time is money in het bedrijfs-, én studentenleven. Gelukkig hebben we in alle hoeken van de stad een studieplek voorzien zodat jij in een mum van tijd in de boeken kan vliegen. In Berchem vind je op wandelafstand van het station Spaces, Post X én Teleperformance. In Borgerhout kan je dan weer terecht in het blitse BorGerHub. Zit je in het hartje Antwerpen? Kraak dan je brein op onze gloednieuwe locaties zoals The Brain Embassy en C-Hive!

Traditiegetrouw naar de gouwe ouwe

STUDY360 is al jaren dé highlight van de examenperiode! Enkele locaties zijn er al sinds het begin bij en zien we elke blokperiode terugkomen.  Daar worden niet alleen wij maar ook jullie gelukkig van! Hopelijk zit jouw favoriete gouwe ouwe er ook weer bij. Campus National, Noordpoort en Scoutshuis zijn alleszins opnieuw van de partij. In het hartje van de studentenbuurt kan je ook opnieuw terecht bij Urban City. Natuurlijk verwelkomen we jullie ook nog steeds graag bij ons huis GATE15 in de Tarmac!

Nog interessante nieuwsberichten