STUDY360 is coming

Ho, ho, ho! Het is weer zover. Helaas, helaas hebben we het niet enkel over Kerstmis, maar ook over de blok. De laatste feestjes zijn achter de rug en de bib begint stilletjes aan vol te lopen. Maar dat gaat niet altijd zonder slag of stoot. Elk jaar is het een strijd om een heerlijk plekje te bemachtigen.
Maar geen paniek, want om elke student de kans te geven in stijl te studeren hebben we ook voor deze blokperiode opnieuw de allerleukste locaties weten te strikken. En zo zijn er blokplekjes voor iedereen!

Zet 9 december in je agenda

Op 9 december gaan bij de eerste locaties deuren open voor alle studenten die liever in gezelschap studeren dan alleen. Met nieuwkomers Arenberg en Borgerhub, zijn er deze STUDY360-editie maar liefst 22 verschillende locaties. Samen goed voor 639 studieplekken verspreid over de stad.

Op elke locatie staat je een ruim bureau, gratis wifi en ettelijke stroompunten te wachten. Om jullie nog wat meer in de watten te leggen bieden enkele locaties nog wat gratis extraatjes aan zoals koffie, thee, water, fruit, hoofdtelefoons, pingpongtafels, kickertafels, …
Hebben we je helemaal overtuigd? Registreer je dan (opnieuw) online, want de toegangscodes van vorig jaar zijn niet meer geldig. Eenmaal geregistreerd, moet je vanaf 9 december enkel nog de openingsuren en beschikbare plaatsen checken, je ter plaatse inloggen en studeren natuurlijk. Vergeet niet om telkens op het einde van je studeersessie uit te loggen. Zo kan iemand anders je kostbare plaatsje innemen.
Pluis in tussentijd hier al eens uit welke locatie je als eerste wil uitproberen!
Nog interessante nieuwsberichten