Kom je deze (na)zomer bij STAN werken?

Kom je deze (na)zomer bij STAN werken?
Solliciteer nu!

Een centje bijverdienen door te suppoosten tijdens de tweede zit editie van STUDY360? Helpen bij StuDay, het leukste studentenevenement van het jaar, of liever een ruime maand voor STAN aan de slag als projectmedewerker Site & Student? Het kan allemaal. Check hieronder wie we allemaal zoeken en solliciteer snel op de functie die bij jou past.

PROJECTMEDEWERKER SITE & STUDENT

Ben jij een planner, heb jij goesting in een studentenjob vol verantwoordelijkheid en ben je beschikbaar van maandag 16 augustus tot en met vrijdag 24 september? Solliciteer dan als projectmedewerker Site & Student bij STAN.

Antwerpen is ’t Stad, maar ook de op één na grootste studentenstad met haar studentenpopulatie van 50.000. Die studenten hebben vragen, vele vragen, en kunnen daarvoor terecht bij STAN. Voor een optimale ondersteuning in ons huis GATE15 zoeken we een projectmedewerker ‘site en student’, ter vervanging tijdens een vaderschapsverlof, die vlot communiceert met studentenmedewerkers en administratieve taken als geen ander kan verwerken.

Jeuken jouw plannershanden al om als logistieke hero en organisatietalent het vaste team van STAN te ondersteunen? Stel je dan uiterlijk zondag 27 juni 2021 kandidaat via de talentbank van stad Antwerpen.

Lees meer en solliciteer nu!

EVENTMEDEWERKER & STREETTEAMERS STUDAY 2021

Op donderdag 30 september trappen STAN en zijn partners het academiejaar af met StuDay. Maar ook de weken daarvoor en daarna staan in teken van de Antwerpse student: we ontvangen de internationale studenten in de stad, ons streetteam brengt STAN tot op de campus én de rest… dat is nog work in progress en dus nog even geheim 😉

Heb jij goesting om mee de handen uit de mouwen te steken en onze Antwerpse studenten een onvergetelijke start van het academiejaar te bezorgen? Stel je dan uiterlijk vrij 27 augustus 2021 kandidaat via de talentbank van stad Antwerpen.

Lees meer en solliciteer nu!

SUPPOOST TWEEDE ZIT EDITIE STUDY360

Elke blokperiode organiseert STAN het project STUDY360 waarbij studenten samen kunnen studeren op verschillende pop-uplocaties in Antwerpen. Ook worden onze zalen ingezet om het studieleed samen te delen. Als STUDY360-suppoost ben je het aanspreekpunt voor de studenten in huis. Je leent materiaal uit, zorgt dat studenten zich in- en uitchecken, zet fruit klaar, checkt geregeld dat er nog koffie/thee is en zorgt er voor dat alles veilig, rustig en in stilte verloopt, … Daarnaast heb je ook de ruimte om zelf te studeren.

Tijdens de blokperiode van augustus 2021 zoeken we suppoosten die het beheer van externe locaties – in Antwerpen-Noord en Kiel – van STAN als blokplek verzorgen. Interesse? Stuur dan vóór vrijdag 25 juni je motivatiebrief en cv naar hello@stanstan.be.

Klik hier voor meer info

Nog interessante nieuwsberichten