Info: Kick-off 2020 en het doop- en feestcharter

Info: Kick-off 2020 en het doop- en feestcharter

Met pijn in ons hart moesten we de Kick-off 2020 in mei afblazen, maar er is geen reden tot paniek: dit jaar gaan we voor een alternatieve organisatie.

  • Onderteken het doop- en feestcharter

Vanaf nu kunnen (en moeten!) alle Antwerpse studentenverenigingen het doop- en feestcharter ondertekenen. Dit doe je via deze link in vier eenvoudige stappen:

  1. Lees het doop- & feestcharter goed na, zodat je op de hoogte bent van de wederzijdse afspraken.
  2. Verzamel de voornaam, naam, gsm, email en een foto van de handtekening van je preses, vice-preses en doop-/schachtenmeester.
  3. Laad alle gegevens op.
  4. Je ontvangt enkele dagen later het getekende charter via mail.

Let op: onderteken het doop- en feestcharter uiterlijk dinsdag 30 juni 2020 om een positief antwoord te kunnen krijgen op evenementaanvragen voor feesten, dopen en doopgerelateerde activiteiten.

 

  • Kick-off 2020: save the date!

Goed nieuws: als de maatregelen het toelaten verwelkomen we jullie graag op woensdag 14 oktober 2020 in het Zuiderpershuis voor een middag vol workshops, inspirational talks en gezelligheid. Iets later dan we gewend zijn, maar daarom niet minder belangrijk om goed voorbereid aan jouw presidiumjaar te starten.

Begin september kun je jouw persoonlijk programma samenstellen via deze website, waar je vanaf nu ook terecht kunt voor meer info en de highlights uit het doop- en feestcharter.

Nog interessante nieuwsberichten