STAN-maatregelen tegen corona

Maatregelen Corona bij STAN

Corona Virus

De overheid neemt strikte maatregelen om de verspreiding van het coronavirus te vertragen en de volksgezondheid te beschermen. Ook STAN houdt zich hieraan. Hieronder lees je wat dat concreet betekent, tot minstens 18 mei.

Omdat onze infobalie gesloten is, geven we je in de FAQ ook graag antwoord op de meest gestelde vragen die ons via mail bereiken.

STAN-coronamaatregelen tem 18 mei:

  • onze infobalie is gesloten. We staan wel via mail tot je dienst!
  • onze zalen kunnen niet geboekt worden. Heb je de zaal al eerder geboekt voor deze periode, dan krijg je van ons een telefoontje en/of mailtje om je te verwittigen van de annulatie.
  • er vinden geen events plaats. Jammer, maar volg ons op facebook en instagram. We blijven geconnecteerd!

Ook onze locatiepartners houden zich mee aan de opgelegde maatregels:

  • TAKEOFFANTWERP_ en bar_TAKEOFF houden de deur gesloten tijdens deze periode.
  • het loket voor internationale studenten is gesloten. Indien je een afspraak had hier in deze periode, neem dan contact op met je onderwijsinstelling om een nieuwe afspraak te boeken in het loket van Deurne. Dienst vreemdelingenzaken is voor dringende zaken bereikbaar via mail op studentenloket.dl@antwerpen.be

Vragen

  1. Heb je praktische vragen over bepaalde diensten in Antwerpen tijdens deze periode, dan kan je steeds op de FAQ van de stad zoeken of bellen naar de infolijn van stad Antwerpen.
  2. Voor vragen over op kot zijn in coronatijd, kan je terecht bij Kotweb.
  3. Voor vragen over examens mail of bel je rechtstreeks naar je onderwijsinstelling. Volg ook met regelmaat de interne kanalen van je onderwijsinstelling.
  4. Hulp nodig? De studentgerichte dienst en studentenbegeleiders van je onderwijsinstelling staan voor je klaar! Neem contact op met je onderwijsinstelling voor een (telefonische of digitale) afspraak.
  5. Studiekeuze voor laatstejaars secundair onderwijs: de infodagen van alle onderwijsinstellingen vinden online plaats. Het complete overzicht van online infomomenten en andere dingen die hogescholen en universiteiten organiseren, vind je terug in onze FAQ.
Nog interessante nieuwsberichtenNog interessante nieuwsberichtenNog interessante nieuwsberichtenNog interessante nieuwsberichtenNog interessante nieuwsberichtenNog interessante nieuwsberichtenNog interessante nieuwsberichtenNog interessante nieuwsberichtenNog interessante nieuwsberichtenNog interessante nieuwsberichtenNog interessante nieuwsberichtenNog interessante nieuwsberichtenNog interessante nieuwsberichtenNog interessante nieuwsberichtenNog interessante nieuwsberichtenNog interessante nieuwsberichtenNog interessante nieuwsberichtenNog interessante nieuwsberichtenNog interessante nieuwsberichtenNog interessante nieuwsberichten