GATE15 wordt STAN

Bye bye gate15, hello stan!

Bye bye gate15, hello stan!

Is het een gebouw? Is het een groep mensen? Of is het gewoon StuDay? Over GATE15 werd enorm veel gezegd en geschreven, maar duidelijk was het helaas de laatste tijd niet meer. Een lichte identiteitscrisis overviel ons, maar zoals dat vaak gaat met zo’n dingen, kwamen we er sterker én vooral wijzer uit. Vanaf vandaag noemen we ons graag STAN.

STAN staat voor Student & Antwerp en staat integraal synoniem voor de werking van GATE15. Achter STAN schuilen nog steeds de gezichten die je gewend bent en worden nog altijd de projecten georganiseerd waar je fan van bent. StuDay, STUDY360, … ze blijven allemaal bestaan en hetzelfde team blijft deze projecten organiseren. Met nóg meer focus op de student en met een razendsnel aanpassingsvermogen, mochten we belaagd worden door virussen bijvoorbeeld. Enkel onze werkingsnaam verandert dus.

Verdwijnt GATE15 dan finaal van de radar?Absoluut niet. Het blijft de naam van het gebouw van waaruit STAN, maar ook andere werkingen zullen opereren. Denk maar aan TAKEOFFANTWERP_ en het Loket voor internationale studenten.

Heb je vragen of bedenkingen? Who are you gonna call? STAN!